Lediga jobb

Slipare

I rollen som slipare har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet i vår produktion. 

Ansök nu

Tillträde

Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag

2024-06-30


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön


Om jobbet

Arbetsuppgifter

I rollen som slipare har du en viktig del i det dagliga operativa arbetet i vår produktion. I dina arbetsuppgifter ingår även registrering i tidredovisningssystemet, att genomföra oförstörande provningsundersökningar, traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin samt eget produktionsunderhåll på maskinen och att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter hos oss. Arbetet kommer att utföras på 3-skift.

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning som är relevant för denna tjänst. Du har erfarenhet från slipning. Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och måste klara av att läsa instruktioner och dokumentera avvikelser.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är mycket noggrann, samt är en person som trivs i en roll som kräver stort ansvarstagande. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver självständigt dina processer framåt. Svetskunskaper är meriterande.

För mer information kontakta gärna Produktionsledare, Mattias Ingeberg, 0159-32116.

Din ansökan skickar du via mail jobb@akersrolls.com senast den 30 juni 2024. Vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Fackliga företrädare:
Niklas Strömberg, IF Metall, 0159-32200

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Vad kan vi erbjuda?

Vi på Åkers Sweden är stolta över vårt företag, som snart närmar sig 450 år! Vi jobbar ständigt efter att utveckla vår produktion och medarbetare, där mångfald är en självklar del i vardagen. Vi lever efter våra värdeord, ansvar, samarbete och engagemang, vilka genomsyrar hela vår verksamhet. Vi har extraförmåner som exempelvis; fri tillgång till gym på Åkers område, friskvårdsbidrag och generösa erbjudanden i samarbete med vår lokala fackklubb. Framförallt erbjuder vi trevliga kollegor på Åkers!

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 210 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com

Ansök nu