Lediga jobb

Industrielektriker

Kort om tjänsten
Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvar för upprätthålla och förbättra produktionstillgängligheten genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom den elektriska utrustningen?

Just nu söker vi förstärkning till vår underhållsavdelning där det finns utmärkta möjligheter att utvecklas. Är det dig vid söker? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tillträde

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

2023-12-27

Är du vår nya industrielektriker?

Vi söker dig som har slutfört din gymnasieutbildning som elektriker eller att du har likvärdig erfarenhet och att du har arbetat några år som elektriker, gärna i en industri.

Om jobbet

Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i svenska eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av maskiner och då särskilt tungt underhåll samt om du har travers- och skyliftutbildning samt truckkort.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann och är ansvarskännande.
Givetvis är du serviceinriktad samt har lätt för att kommunicera med andra personer. 

Kontaktperson

Frågor besvaras av underhållschef, Mikael Trolle, tel 073-221 30 05
Fackliga företrädare: IF Metall, Jernbruksklubben, Niklas Strömberg, tel 0159-32 200

Din ansökan skickar du till jobb@akersrolls.com senast den 27 december 2023.
Vi tillämpar löpande intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen snarast med din ansökan!

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 210 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation. http://www.uniones.com

Ansök nu