Lediga jobb

Verkstadsarbetare

Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-08-11
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad

Ansök nu


Om jobbet

Är du nyfiken på verkstadsarbete? Arbetar du redan idag i en produktionsverksamhet men är intresserad av att testa något nytt och bidra i svensk basindustri? Söker du arbete och vill kompetensväxla samt är tekniskt intresserad? Vi vänder oss dill dig som är intresserad eller har erfarenhet av någon av följande manuella & CNC-styrda processer: fräsning, svarvning, slipning, svetsning och borrning.

Vi levererar gjutna valsar över hela världen. Våra produkter är stora, 20-60 tons högprecisionsverktyg hos våra kunder och därför kommer stor vikt i rekryteringsprocessen att läggas på din kvalitetsmedvetenhet. Andra viktiga personliga egenskaper är att du äger ett stort personligt driv, är ansvarstagande och flexibel.

I arbetsuppgifterna ingår, förutom ovannämnda processer, även traverskörning vid uppsättning/nedtagning av valsar i maskin och eget produktionsunderhåll på maskinen samt att du medverkar vid förebyggande underhåll. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete i vår verksamhet så det är givetvis något som ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi har alla förekommande skiftformer hos oss, där två- samt treskift är de vanligaste formerna.

För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i ett högt tempo med mycket variation, du vill dessutom vara med och forma framtiden för Åkers Sweden AB.

Vi har som krav att du ska ha bra kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom samverkan förekommer inom avdelningen samt mellan olika avdelningar.

Vi kommer att tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Skicka gärna in din ansökan snarast!

Frågor om tjänsten?

Kontakta kontaktpersoner nedan.

Fabriken stänger för sommarsemester v28-31. Det är svårt att få kontakt med oss under den här perioden.

Vad kan vi erbjuda

Vi på Åkers Sweden är stolta över vårt företag, som snart närmar sig 450 år! Vi jobbar ständigt efter att utveckla vår produktion och medarbetare, där mångfald är en självklar del i vardagen. Vi lever efter våra värdeord, ansvar, samarbete och engagemang, vilka genomsyrar hela vår verksamhet. Vi har extraförmåner som exempelvis; fri tillgång till gym på Åkers område, friskvårdsbidrag och generösa erbjudanden i samarbete med vår lokala fackklubb. Framförallt erbjuder vi trevliga kollegor på Åkers!

Om Åkers Sweden AB

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri och tillsammans säljer vi valsar under varumärket Union Electric Åkers. Åkers Sweden AB har cirka 210 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk, som ligger i Strängnäs kommun ca 75 km från Stockholm. Åkers Sweden AB producerar ett brett sortiment av gjutna valsar varav merparten går på export. Vi befinner oss nu i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov. www.akerssweden.se

Om Union Electric Steel Corporation

Union Electric Steel Corporation är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Bolaget tillverkar även göt- och smidesprodukter till olja- och gas, aluminium- och plastindustrin. Union Electric Steel Corporation har produktionsanläggningar i Storbritannien, Sverige, Slovenien och Kina. Koncernens huvudkontor ligger i Carnegie, Pennsylvania, USA. Union Electric Steel Corporation är ett dotterbolag till Ampco-Pittsburgh Corporation.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Åkers Sweden AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Om anställningen


Kontakt

Mattias Ingeberg
Produktionsledare färdigställning
0159-32 116
Niklas Strömberg
Jernbruksklubben, IFM
0159-32200